Man kan ret let lave sine egne små pizzaer uden at skulle fedte med at lave dej (og de færdige ruller pizzadej man kan købe, kan jo være en lidt voldsom portion hvis man er alene). Køb en pakke tortillas og brug dem som pizzabunde. Smør dem med en gang færdiglavet tomatsauce, smæk det fyld på du kan lide, og slut af med en gang revet vegansk pizzaostost. Smid dem i ovnen ved 200 grader i 10-15 minutter – eller til du synes de ser færdige ud. 😉
Pasta Maurice
Jeg har fået “kritik” for retten Pastapenne a la Rossini som bidragyderen var ked af at jeg havde modereret (hvad ved jeg – jeg kan jo ikke lave mad! ;-)). Derfor kommer her den originale opskrift som i sin enkelthed smager fantastisk:
Kog en portion pastapenne. Hæld vandet fra. Stænk pastaen med en smule olivenolie, drys kapers henover, og krydr med salt og godt med friskkværnet peber. Enkelt og lækkert!
Opskriften er venligst doneret af Esben Maaløe som anbefaler at retten nydes til et godt stykke trompetmusik.
Hurtig Havregrød i mikrobølgeovnen
Jeg er ikke vild med havregrød, men mange af jer er sikkert, og så skal I da lige vide hvor nemt det er at lave sådan en portion i mikrobølgeovnen.
2 dele havregryn
4 dele vand/plantemælk
et drys salt
evt. lidt sukker
…smides i en dyb tallerken som sættes i mikrobølgeovnen ved ca. 700 W i 3 minutter.
Rør rundt, og voila – en nem og mættende ret!
Pastapenne a la Rossini
Kog en portion pastapenne. Hæld vandet fra. Stænk pastaen med en smule olivenolie, drys kapers, marinerede hvidløg og oliven henover, og krydr med salt og godt med friskkværnet peber. Nemt og lækkert!
Opskriften er en modereret udgave af Pasta Maurice, og bør nydes til Rossinis Ranz des Vaches