Tims pasta med kødsauce

Jeg har fået denne opskrift fra Tim. Ikke en hurtig ret, men til gengæld er der til flere dage, og det ka’ vi li’!
“Her er en opskrift på hvordan jeg laver pasta med kødsovs 🙂 Der er nok til cirka 3 dage her for en enkelt person.
Der skal bruges
2-3 mellemstore løg
3 gulerødder
2-3 stilke bladselleri
Rødvin
150 gr bacon
500 gr hakket oksekød
2 dåser hakkede tomater
1 dåse tomatpure
2 laurbærblade
Basilikum *frisk basilikum er bedre*
Oregano
Salt
Peber
Olivenolie
først skrælles løg, gulerødder og bladselleri. Hak alle delene i fine stykker, og læg dem i en gryde, og kog op med noget olivenolie i cirka 10 minutter.
Tag bacon, og  klip dem i grove bidder, læg dem på en pande, og kog op indtil de er stegt igennem; det behøves ikke være helt stegt igennem. Derefter tilsættes det hakkede oksekød og brunes.
Efter at gryden med grøntsagerne har kogt i 10 minutter, tilsættes cirka 3 almindelig glas rødvin, og der koges ned med låg på. Når der er en smule tilbage af rødvinsvæden, tilsættes tomater og tomatpure, derefter kødet, og efter det smag til med basilikum, oregano, salt og peber. Kom laurbærbladene i til sidst, læg  låg på, og lad det koge videre på svag varme i min. 2 timer… Det er ultra vigtigt den får mindst 2 timer, ellers smager den ikke godt.”
Dette indlæg blev udgivet i Oksekød, Pasta og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *