Skinke og kartoffel/blomkål i fad

Denne nemme opskrift er fra Kristina – tak for den. 🙂

1-2 pakker skinketern (eller kogt hamburgerryg-rester i tern)
5-7 kartofler evt. bare med skræl eller et blomkålshoved
1-2 pakker mild ostesauce fra Karolines køkken

  1. Kartofler eller blomkål snittes i tynde skiver af mundret størrelse
  2. Kartofler/blomkål og skinketern hældes i et smurt fad – salt og peber på toppen (kan piftes op med div. krydderier eller hvidløg og løg)
  3. Hæld ostesauce over så det lige dækker, man skal stadig kunne se lidt af kartoflerne i toppen.
  4. 180 grader i 25-35 min. (eller til kartoflerne/blomkålen er mørt)
Dette indlæg blev udgivet i Grøntsager, Svinekød og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *