Pasta med Mornay-sauce

Jeg mistænker at der kommer en del pasta-opskrifter på denne side, for det ER bare nemt, og man kan jo nærmest putte hvad som helst på. Her er en af mine egne (eller var den en ekskærestes?):

  • Kog en portion frisk pasta
  • Hak et løg
  • Skær en bakke champignoner i skiver (eller nemmere: køb de skiveskårne – hvis ikke de fås, kan det anbefales at bruge en æggedeler!)
  • Skær en pakke bacon i småstykker (eller køb dem i tern)
  • Svits de tre ting i lidt olie i en gryde.
  • Hæld en færdiglavet Mornay-sauce i (mængde efter smag), og bland
  • Hæld blandingen over pastaen
Dette indlæg blev udgivet i Pasta og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Pasta med Mornay-sauce

  1. Nanna skriver:

    I starten tænkte jeg at det lød lidt underligt! Men vi har lige lavet og spist det, og det var bare så godt! Tak for den gode og NEMME opskrift 😉 det er helt sikkert noget vi skal lave igen!

  2. Lilly Sørensen skriver:

    Jeg plejer at bage en mornaysauce op fra bunden af.
    Det er super nemt, meget billigere også smager det bedre end den færdiglavede.

    Du bager en sovs op med margarine og mel, hælder mælk i til det har en god konsistens og smider en spiseske flødeost i (jeg plejer at bruge den med krydderurter) også krydrer du den bare med salt, peber og muskatnød.

    Derudover kan man også i stedet for bacon bruge kyllingebrystfilet som du skærer i mindre stykker 🙂

    Dette er både min lillebrors og kærestes livret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *