Lasagne a la Karina

En barndomsveninde gav mig engang denne opskrift som jeg pludselig er kommet i tanker om. Jeg ved ikke om jeg har glemt noget af det hun puttede i, for det er mange år siden, men jeg havde en gæst til prøvesmagning (altså af lasagnen – ikke af ham ;-)) forleden, og den blev godkendt, så her er den:

Svits et hakket løg og et par fed hakkede hvidløg i lidt olie.
Tilsæt en pakke hakket kød, og brun kødet.
Tilsæt en dåse flåede, hakkede tomater og en dåse bønnespirer (vandet hældes fra først).
Tilsæt salt, peber og krydderier efter smag – jeg bruger lidt oregano og basilikum.
Kog det godt sammen.

Læg kødsaucen lagvis sammen med lasagneplader og mornay-sauce i et ovnfast fad, og slut af med et drys revet ost henover.

Bag lasagnen i ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter.

Nemmere bliver det ikke! Velbekomme.

Dette indlæg blev udgivet i Oksekød, Pasta og tagget , , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Lasagne a la Karina

  1. Brian skriver:

    revet gulerødder i retten ville også gøre godt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *