Laks og kartofler på grill

Trine har sendt mig denne sommerlige opskrift (som jeg desværre ikke kan afprøve selv da jeg ikke må grille på min altan):

Virkelig nem opskrift til grillen…

Tænd op i grillen… Jeg kunne, så kan alle… Brug optændingsblokke. Jeg har en lille billig med låg fra IKEA.

Mens grillen bliver klar, skæres kartofler i meget fine skiver. Bland de snittede kartoffelskiver med de krydderier man kan lide, samt en masse god olivenolie. (Jeg brugte blot en ærøsalt, som er salt med diverse krydderier.) Staniolen olieres også, pakkes godt sammen og lægges på grillen i ca. 35-45 min. afhængig af størrelse på pakken. De kan næsten ikke få for meget, bliver blot mere og mere sprøde. Men pakken skal vendes ca. hvert 5. min.

1-2 stykker laks og lidt tigerrejer lægges i en alubakke med en dressing af fx. olie, citronsaft, hvidløg, salt, peber… Brug fantasien. Stil bakken på grillen, og steg ca. 20 min. på grill med låg på.

Evt. kan man grille en hel majs de sidste 5 min. Spises med smør…

Besøg Trines dejlige webshop med miljøvenlige produkter og dansk design ved at klikke her!

Dette indlæg blev udgivet i Fisk og skaldyr og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.