Lady og Vagabonden

Denne opskrift er fra Sabina (find flere opskrifter på hendes hjemmeside):

400 g hakket oksekød røres godt med ½ dl fløde og 1 spsk kartoffelmel.
Tilsæt frisk/tørret oregano, salt og peber.
Tril til små kødboller.

Kog 1-1½ dl vand og 1 dl fløde op med 1 glas tomatsauce
Kom kødbollerne i, og lad dem koge med ca 10 min. Vend evt. en gang undervejs.
Skær 2-3 gulerødder og ½ squash i strimler –  jeg brugte min kartoffelskæller til det.
Grøntsagerne koges sammen med 1 pakke frisk pasta efter anvisningen på pakken.

Dette indlæg blev udgivet i Oksekød, Pasta og tagget , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Lady og Vagabonden

  1. John Eigil skriver:

    Dette skal helt klart prøves
    Jeg vil dog hellere bruge en dåse flåede tomater da den er uden tilsætningsstoffer
    Lyder supernemt og velsmagende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.