Kylling i rød karry

Fra Jane har jeg fået denne lækre opskrift:

  • Sæt vand over til ris. 1dl ris : 1½ dl vand.
  • I 2 spsk olie svitses et grofthakket løg, en frisk chili, hvidløg og 1-2 spsk (måske mere) rød karrypasta.
  • Hæld ris i vandet, sæt låg på og skru ned på lav varme. Sæt æggeuret til 10 min.
  • 2 kyllingefileter klippes i passende stykker ned i gryden/på panden og brunes godt.
  • Risenes 10 min er gået nu. Tag gryden af varmen, og lad den beholde låget på til resten er færdigt.
  • Indholdet af 1 pose wok-blanding fra frost hældes i og, når grøntsagerne ser ud som om de er tøet, tilsættes en dåse kokosmælk og en terning hønsebouillon.
  • Når kokosmælken koger, kan du smage til med salt, peber, karrypasta og limesaft, eller lege at maden er færdig.
Jane tilføjer: Der er en lillebitte blære-faktor i at kunne lave SÅ lækker mad på under en halv time 😀
Dette indlæg blev udgivet i Kylling, Ris og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *