Kylling i karrykrydret kokosmælk med tomat

Denne opskrift er fra Sabina (find flere opskrifter på hendes hjemmeside):

3oo g kyllingefilet
1 rød + 1 gul peberfrugt
4 store tomater
1 lille dåse kokosmælk
2-3 tsk karry
saften af 1 lime

Skær kyllingen i tern, og svits den i varm olie i en dyb pande.
Skær peberfrugterne i tern, og svits dem med et par minutter.
Kom karryen ved og derefter tomater. Vend godt rundt.
Tilsæt kokosmælken, og lad simre 5-8 min til kyllingen er gennemstegt.
Smag til med limesaft, karry og lidt salt.

Serveres med ris og brød.

Dette indlæg blev udgivet i Kylling, Ris og tagget , , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Kylling i karrykrydret kokosmælk med tomat

  1. Jane skriver:

    Jeg tror at en terning hønsebouillon vil være en god idé her 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.