Brød med chorizo/serrano

En supernem opskrift fra Cathrine til en lille lækker frokost eller evt. en forret.

Du skal bruge:

– Ciabatta brød eller et almindeligt flûte – hvis det skal være ekstra lækkert, kan man købe et flûte fra bageren
– Chorizo eller serrano-skinke
– Parmesanost
– Olivenolie

1. Hæld en lille smule olivenolie på panden, og tænd for blusset
2. Skær brødet ud i små skiver, og pensl dem med olivenolie
3. Steg brødskiverne let på panden så de bliver varme og sprøde, men dog ikke for sprøde
4. Læg chorizo eller serrano-skinken op på brødskiverne, og riv lidt parmesanost over dem

Et godt tip: Har du en grillpande, så brug den i stedet. Det gør brødet lidt mere lækkert. Men en almindelig pande kan sagtens bruges! 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Frokost og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *